HERE: GO HOMIE!?

September 12, 2013By adminBlog

Yo! This time we didn’t have time to use Google Translator. :<

NESU-KY:n vuoden viimeiset sitsit sitsattiin 21. marraskuuta teemalla GO GANGSTA. Samalla kyseessä olivat viimeiset toimivuoden ‘013 järjestämät sitsit, eikä se jäänyt keneltäkään huomaamatta. Paikkana oli kaikille tuttu alakertsi, joka oli kokenut huikean muodonmuutoksen deco-tiimin ylittäessä itsensä!

Useamman päivän kestäneen koristeluoperaation seurauksena seinät oli verhottu kaupunkimaisemin, katosta roikkui tunnelmallisia lyhtyjä, ja pianokabinetti oli muutettu viihtyisäksi loungeksi omalla baarillaan varustettuna.

Sitsit pamahtivat käyntiin toastien huikealla räppiproggiksella, joka oli versioitu Cheekin Timantit on ikuisia- biisistä ja sitä seurasi perinteinen Helan går. Cheekin kyseinen biisi näytti olevan muutaman muunkin sitsaajan kuin toastien mieleen, sillä aloitusproggis ei ollut illan ainoa versio samasta biisistä. Toinen toistaan parempia. 😉

Sitsien proggiksiin oli tällä kertaa panostettu tavallistakin enemmän ja illan aikana nautittiin useammasta räpistä, NESU-Finlandin koskettavasta ”Tykkään Nesusta niin että halkeen” sekä liikuttavasta ‘013-hallituksen jäähyväislaulusta kuluvalle toimivuodelle. Hallituksen proggiksen jälkeen ei alakertsillä kuivia silmiä näkynyt. Eikä suita.

Tarjoilu ei näilläkään sitseillä jäänyt proggiksien varjoon, vaan tarjolla oli alkupalana nachosalaatti, pääruokana pitaleipä kebabilla ja jälkiruokana hedelmäsalaatti herkullisen kinuskikastikkeen kanssa tarjoiltuna.

My heart will go on- lopetuksen jälkeen seurasi nopea siivous ja sen jälkeen jatkot. Jatkoilla juomatarjoilu poikkesi tavallisesta monipuolisuudellaan, eikä sitsaajien tarvinut kärsiä nälkää yölläkään, sillä yöpalana tarjoiltiin nakkeja ja ranskalaisia. Yön yllätyksenä laukaistiin tanssilattialla konfettitykki, jonka antimista onnekkaimmat napsivat ilmaisia juomalippuja taskuihinsa. Jatkoja jammailtiin vielä pilkun ohinkin tunnelman pysyessä katossa ja viimeiset sitsaajat vaappuivat koteihinsa vasta aamulla.

– Karoliina Kujala / NESU-KY ’14

& NESU-KY ‘013 Communications

© NESU All Rights Reserved

Web design: Uppie Digital